ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΩ SITE

Κράτηση

Καλώς ήρθατε
στα διαμερίσματα μας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βρίσκονται σε μια πολύ ασφαλή και ήσυχη περιοχή των Χανιών! Πρόκειται για καινούργια, πολυτελή κατασκευή, με θέα τα Λευκά Όρη ή την πόλη των Χανιών!

Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για εσάς! Επιλέξτε την άνεση στις διακοπές σας!

Αρχικη

Τα Δωμάτια μας

Κάθε διαμέρισμα είναι φωτεινό με άνετο χώρο διαμονής για τις διακοπές σας στο κέντρο της πόλης. Σχεδιασμένα με λεπτομέρεια τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να εισέλθει φυσικά σε όλα μας τα διαμερίσματα. Η απλή διάταξη στο εσωτερικό τους, μεγιστοποιεί την αίσθηση άνεσης, ενώ ο συνδυασμός των απαλών χρωμάτων χαρίζει σε όλα τα διαμερίσματα μία χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για εσάς! Επιλέξτε την άνεση στις διακοπές σας!

Αρχικη

Ανακαλύψτε
την περιοχή

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βρίσκονται σε μια πολύ ασφαλή και ήσυχη περιοχή των Χανιών! Πρόκειται για καινούργια, πολυτελή κατασκευή, με θέα τα Λευκά Όρη ή την πόλη των Χανιών! Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για εσάς! Επιλέξτε την άνεση στις διακοπές σας!

Περισσότερα

Ανακάλυψε το Mossa Hotel

Το ολοκαίνουργιο Mossa Well Βeing Hotel, χτισμένο σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στους Αγ. Αποστόλους, δίπλα στη θάλασσα και μόλις πέντε χιλιόμετρα από τα μαγευτικά και μυστηριώδη Χανιά, περιμένει να σας οδηγήσει σε εμπειρίες ευζωίας. Σε εμπειρίες χαλάρωσης και σύνδεσης με το εσωτερικό σας εαυτό και το εξωτερικό φυσικό περιβάλλον.

Mossa Well Βeing Hotel, ένας χώρος όπου λατρεύουμε το χορό, την άθληση, τις εκδρομές αλλά και τη χαλάρωση, την ηρεμία, τη διασκέδαση, το καλό φαγητό, το κρητικό καλοκαίρι που διαρκεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Espa Image